zaterdag 1 januari 2005

t/m december in het kort: Chaka een thuis/Jigger

Chaka heeft een superthuis gevonden in België en het gaat heel goed met haar. Ze heeft een enorm omheint privébos waar ze heerlijk kan struinen. Haar baasjes vinden haar geweldig en willen haar nooit meer kwijt!




Meteen na Chaka kwam Jigger bij ons zodat ze samen met haar pupjes, die al een baasje hadden gevonden, mee kon vliegen en niet alleen in het asiel zou achterblijven.





Jigger is een schatje. In het begin erg onderdanig vooral naar mannen. Remi had daar het meeste last van omdat ze dan alleen bij zijn binnenkomst in de kamer al begon te plassen. Er zijn heel wat keukenrollen gebruikt. Na verloop van tijd werd Jigger wat zekerder van zichzelf en hield het plassen ook op.

Jigger vindt lieve baasjes maar helaas vond hun andere hondje het maar niets een concurrent in huis. Haar baasjes vinden het heel erg maar toch besluiten we dat Jigger weer bij ons terugkomt, zij verdient veel beter dan dit.





In de herfstvakantie logeert Slougy, ook een SHIN-hondje bij ons





zelfs in de kleine bench past het nog .....

De eerste sneeuw was wennen, eerst vond ze het maar niets maar al gauw zag ze de lol er wel van in en liep er net als Zorro en Tom in te rennen en dollen.




Jigger kon het super vinden met onze Zorro en Tom en ze waren veel samen te vinden. Maar ze was bij ons meer alleen thuis dan ze aankon en begon aardig te slopen. Samen met Zorro en Tom maakten ze er een gezellige boel van, maar wij waren daar niet zo blij mee.... Uiteindelijk deden we haar in de bench maar dat vond ze ook niets en wist door het deurtje te forceren er telkens uit te ontsnappen.

Gelukkig was het bijna kerstvakantie en hadden wij 3 weken vrij. De jaarwisseling verliep probleemloos, ook Jigger had geen last van het vuurwerk.

In de laatste week van de vakantie vond Jigger een superthuis in Friesland met lieve baasjes die veel tijd voor haar hebben en daar woont ze nu heel tevreden samen met haar hondenvriendje Robin. Een goed begin van het nieuwe jaar!