maandag 3 januari 2005

Eind maart 2005

Suzanne en Dennis willen heel graag kennis komen maken met Bobbie en willen hem graag gaan adopteren. We besluiten dat het voor Bobbie beter is om naar baasjes te gaan die voldoende tijd voor hem hebben. Als Suzanne en Dennis samen met hun hond Djones komen kennismaken, voelt het meteen goed. Bobbie heeft zijn mandje gevonden!

Na hun bezoek is Bobbie ineens weer enorm aan de diarree. Een dag later zit er ook weer wat bloed bij. Balen hoor!Op tweede paasdag (28 maart) wordt Bobbie opgehaald. Wij zijn blij voor hem ....maar wat zullen we hem missen. Hij krijgt een mooie Spaanse nieuwe naam: Paco.

Omdat hij nog zo aan het kwakkelen is gaan ze meteen de volgende dag met hem naar de dierenarts. Hadden wij anders ook gedaan, hij blijft jojoën en is nu best wel mager.

Paco blijkt Coccidiose te hebben (diarree veroorzaakt door een parasiet). Door de slechte levensomstandigheden komt dat veel voor in het grote asiel in Spanje. Gelukkig is het goed te behandelen met een medicijnkuur.

Het was een enorm drukke periode maar we zouden het zo weer doen! Je moet er toch niet aan denken wat er anders met deze lieverd gebeurt zou zijn.......Nu gaat hij een gelukkig leven tegemoet bij zijn nieuwe baasjes!