zaterdag 1 januari 2005

Dag 5, Leila gaat naar huis!

Het gaat allemaal bijzonder goed. De honden kunnen het goed vinden samen. Het is heerlijk weer buiten dus ze kunnen zelf naar buiten. Leila is een echte speelvogel, ze blijft spelen en uitdagen.

Chaka is gauw bang maar ook wel erg nieuwsgierig. Leila zorgt goed voor haar en komt haar regelmatig ophalen om mee te doen. Het wilde spelen van Zorro en Leila vindt ze nog steeds maar niets.

Onverwachts kunnen de baasjes van Leila woensdag al komen om haar op te halen. Het was erg leuk om haar even op te vangen. Ze is erg lief en ook de kinderen vonden haar heel leuk. We zullen haar zeker missen!





Als ze weg is liggen Chaka en Zorro de hele middag in de bench. Ze hebben nergens zin in. Ook na het eten zit er weinig leven in. Ondanks dat Leila maar kort bij ons is geweest merk je duidelijk dat ook Zorro haar mist. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.

De volgende ochtend:
Chaka doet het heel goed. Het is goed geweest dat ze samen met Leila hier kon wennen. Ook in Zorro begint wat meer leven te komen. Hij heeft zelfs even met Chaka gespeelt. Zij daagt hem regelmatig uit, maar hij heeft nog niet zo'n zin. Hij is nog steeds een beetje narrig, de klik zoals die met Leila was, is er niet.