woensdag 10 januari 2007

Oktober 2007



















Donderdagmiddag 11 oktober wordt Sanna door haar nieuwe baasjes opgehaald. Hoewel ze zich op het ergste hadden voorbereid gaat het meteen super, ze is rustig en nog wel wat afwachtend maar het valt 100% mee. Omdat er al een dochtertje met de naam Sanne is krijgt ze een andere naam Sem.



Op de bank, een favoriete plek, vooral als het zonnetje lekker schijnt.






Sisi doet het super, een heerlijk meisje. Er zijn wel reacties voor haar maar nog geen goed passend thuis. We wachten rustig af, het gaat zeker goed komen.



Ondanks haar grote oren luistert Susie echt voor geen meter, is Oost-Indisch doof en boos worden heeft geen enkele zin want dan komt ze helemaal niet. Soms wil ze voor wat lekkers komen maar lang niet altijd. Ze is nog steeds niet zindelijk en plast het liefst op de matrasjes, op onze bank en zelfs in de bench van Zorro en Tom maar ook gewoon op de vloer. Regelmatig sneuvelt er speelgoed omdat ze dat zelf van de kast of tafel afpakt. We hebben een moeilijk opvoedbaar meisje, dat is wel duidelijk. Gelukkig is ze verder hartstikke lief en ook heel grappig.