vrijdag 12 januari 2007

Januari 2007: Angel vervolg

Eind januari durft Angel steeds meer zelf. Ze gebruikt haar voorpootjes om tegen je aan te staan, maar ook om je aan te raken en te spelen. Het is een echt meisje, mag graag praten en piepen maar we besteden daar geen aandacht aan en dan houdt het al snel weer op. Het is geweldig om te zien hoe ze Zorro nadoet bij dingen die ze eng vindt zoals autorijden. Ze gaat elke dag even mee en zit nu net als hij in de auto en nu ook zonder stress! We gaan regelmatig met haar alleen op stap maar dat vindt ze niet echt wat. Ze loopt mee maar dan heb je het ook gehad, het is dat het moet.

Donderdag 8 februari ligt er sneeuw. Net als Zorro en Tom vindt Angel het prachtig en heeft helemaal geen last van de kou.

Angel is niet meer gereserveerd, de mensen hebben er vanaf gezien. Wij zijn helemaal opgelucht, het was weliswaar een heel fijn thuis maar wij hadden sterk het gevoel dat het voor Angel niet het juiste thuis was, zonder andere hond is het teveel een gok. Met een andere hond erbij voelt ze zich veel veiliger en gelukkiger.

Woensdagmiddag 21 februari vindt Angel dan haar thuis. Een gezin met 3 kinderen, een wat oudere hond en 2 poezen. Deze keer heb ik er een goed gevoel bij en het leuke is dat ze op nog geen 10 km bij ons vandaan wonen. De volgende dag aan het eind van de middag brengen we haar. Angel vindt het allemaal erg eng maar is rustig en neemt meteen een bank in beslag. De poezen gaat goed en de andere hond is een schatje. Heel veel aandacht, weinig alleen hoeven zijn, een hondenvriendje, de bossen vlakbij, een grote tuin......Angel heeft met recht haar gouden mandje gevonden!





na de storm ....