woensdag 10 januari 2007

December vervolg

Zondag 16 december heeft Inge haar warme mand gevonden. Naast lieve baasjes krijgt ze een ook Spaans hondenvriendinnetje Pelu, een poes, konijn en cavia als huisgenootjes. De laatste drie zijn nieuw voor haar, ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Vrijdag 21 december wordt ze opgehaald.




Met kleine Pasja gaat het heel goed. Het is echt een schatje. Hij is lekker actief, een heerlijke knuffel en al steeds beter te sturen. Er komen veel reacties voor hem binnen, dat is ook geen wonder met zijn uiterlijk maar nog steeds geen goed passend thuis. Maar ook voor hem komt het helemaal goed, we zoeken gewoon even verder.



Pasja kent al het commando zit

Inge maakt het haar baasjes niet bepaald gemakkelijk. Ze is overenthousiast naar de poes en doet het liefst waar ze zelf zin in heeft. Het blijft dus nog even spannend maar haar baasjes gaan ervoor.

Zaterdag 22 december, het zonnetje schijnt en het is prachtig buiten, echt genieten op de hei!











Susie heeft bij mij op schoot steeds meegekeken hoe het filmpje werd gemaakt. Met haar koppie scheef bekeek ze de beelden van vandaag, grappig om te zien! Het gaat ook steeds beter met haar, ze wordt aanhankelijker en luistert beter. Ze gaat niet meer steeds naar boven en plast ook steeds minder in huis. Ze is zo'n knuffel, lief en grappig, echt een heerlijk meisje!


Voor Pasja blijft het stil, geen reacties meer. Hoe is het mogelijk het is zo'n schatje. Wel actief maar dat is toch ook leuk, zeker voor iets oudere kinderen, hij is altijd wel in voor een knuffel of spelletje. Nou ja hij doet het super, heeft het wel naar zijn zin en zit ons echt niet in de weg. Ook voor hem komt het helemaal goed.

Met Erica en opvangertje Logan en de andere honden op de hei gewandeld. Het is koud en mistig maar de honden hebben er geen last van. Logan is een schatje en heeft veel energie. Ze kan nog wel wat opvoeding gebruiken maar is in goede handen bij Erica. Vandaag voor het eerst los en ze geniet ervan!




Geen opmerkingen: