zaterdag 15 augustus 2009

midden augustus 2009: een nieuw thuis voor Bonnie

Bonnie heeft een nieuw thuis gevonden. We hadden niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Er kwamen veel reacties maar niet wat wij voor haar zochten behalve één. Gerda heeft veel tijd en heeft ervaring genoeg om Bonnie aan te kunnen. Ze gaat heel veel aandacht krijgen, mag lekker veel op de wei en in de wintermaanden aan het einde van de dag op stal. En het is nog eens dichtbij ook, Lianne mag altijd komen en haar ook nog rijden. Dus een superthuis voor Bon maar ook voor ons. Ik maak nog wat foto's van Lianne met haar. Het blijft een dubbel gevoel maar het voelt ook goed zo.

(voor een groter formaat even op de foto's klikken)






Zaterdag 15 augustus wordt Bonnie opgehaald. De trailer in, is geen enkel probleem. Een kwartiertje later is ze bij haar nieuwe thuis. Ik moet nog wat spullen ophalen en als ik wat later daar kom aanrijden staat ze al in de wei alsof ze nooit ergens anders is geweest. Ze staat eerst een weekje naast de andere pony's dan kunnen ze veilig kennismaken met elkaar. Er hangen slingers en er is taart, met welkom Bonnie op de staldeur is het helemaal af.






Met de kittens gaat het heel goed. Keetje is minder wild en vindt het al leuk om geknuffeld en opgepakt te worden. Af en toe nemen we ze mee naar beneden en mogen ze daar rondlopen en maken ze kennis met Susie en Tom. Zorro en Fino moeten dan even buiten blijven, die worden nog wat te onrustig van loslopende kittens. Charlotje snuffelt aan de neus van Suus en als die beweegt schrikt ze zo dat ze zich helemaal opblaast. Suus blijft rustig liggen, mooi om te zien.






Geen opmerkingen: