maandag 24 augustus 2009

Augustus 2009: Melvin en Cara

Zondag 30 augustus wandelen we met Adela, haar zusje en de honden op de hei. Het is prachtig weer, we lopen maar een klein stukje anders is het te vermoeiend voor de pups. De honden, alle 11 vermaken zich prima en wij ook ;-), heerlijk, echt genieten zo.

(voor groter formaat foto even op de foto's klikken)









Fino gaat nu superleuk om met de pups. Hij is heel lief voor ze en gaat erbij liggen als ze bij hem komen. Ze kroelen dan wat samen, leuk om te zien. Ook het happen als ze gaan rennen is vrijwel over. Fino is echt een kanjer!

Fino en Suus en pups, net een gezinnetje zo ;-)


Maandag lopen we naar de vijver in het park, het is nog steeds prachtig weer. Zorro en Fino zijn regelmatig in het water te vinden. Melvin loopt het water ook in maar vindt het niet wat, Cara helemaal niet, één teentje erin is genoeg om meteen weer het gras op te gaan.
Fino probeerde voor het eerst te zwemmen. Met grote flapperpoten kwam hij al spetterend naar de kant, hij is een echte waterrat aan het worden.












De pups hebben al ontdekt dat de bank erg lekker ligt ;-)


Charlotje en Keetje doen het heel goed. Keetje is een speelvogel en Lotje meer een slaapkopje.
Ze zijn dol op knuffeltjes en beginnen zodra je ze oppakt al te spinnen. Begin september gaan ze terug naar het asiel omdat als de vakantie voorbij is er weer veel kittens geplaatst worden. Ze zullen dan vast snel een huisje vinden, want het zijn schatjes en ze zijn heel mooi om te zien.



Geen opmerkingen: