donderdag 20 augustus 2009

augustus 2009: Podencopups

Onverwacht gaan we 2 Podencopupjes opvangen. Omdat de adoptie van pupje Lientje op het laatste moment toch niet doorging, boden we aan haar in opvang te nemen zodat ze gewoon met mama en haar broertjes en zusjes kon meevliegen. Maar Lientje werd meteen weer gereserveerd, ze is geadopteerd door haar fostermama Ann. Daarom vangen we nu Melvin op en Cara ook even, zij is al gereserveerd maar de adoptie is nog niet helemaal afgerond.
De baasjes van pupje Sarabi, Annemarie en Jack zijn zo lief om Melvin, Cara en Arno ook mee te nemen. De vlucht is midden in de nacht en de volgende ochtend 21 augustus halen wij de 3 puppenkinders in Eindhoven op. 's middags wordt Arno weer bij ons opgehaald door zijn opvang, Nicole en dochter Demi.

(voor groter formaat foto even op de foto's klikken)

wat zijn ze lief en leuk!!


tijdens de reis naar Oosterbeek liggen ze lekker te slapen

Arno wordt opgehaald

Met onze honden gaat het prima samen, Fino moeten we nog even in de gaten houden, zodra de pups gaan rennen hapt hij in ze. Gelukkig is hij goed te sturen. De pups kunnen heel hard gillen als ze iets eng vinden. Fortis merkt dat als eerste, hij komt gezellig kijken wat we nu weer hebben meegebracht. Ze schrikken van hem en zetten het op het gillen. Hij weet niet hoe snel hij weg moet komen. Arme Fortis, kittens vindt hij niets maar gillende pups nog minder.







Zaterdag gaan we naar de hei. We lopen een klein rondje en pauzeren regelmatig. Op de heenweg in de auto vinden ze het nog niets maar eenmaal op de hei is het toch wel heel leuk. Lopen aan een riempje moeten ze nog aan wennen maar met wat gekookte kip lopen ze al snel goed mee. Daarna mogen ze los want ver gaan ze nog niet.





Tommie denkt alleen maar aan lekkers, hij is niet bij ons weg te krijgen ;-)






Geen opmerkingen: