zondag 28 december 2008

eind december 2008: Lara gaat naar huis

Zaterdag 13 december hebben we op de hei gewandeld (met 9 euh.... 7 honden). Er zaten 2 wilde zwijnen (een grote en kleine) vlak bij de parkeerplaats tussen een groepje bomen. Zorro en Susie bleven blaffen. Rik ging kijken en riep dat er een beer zat ...... als ik ga kijken schieten de zwijnen weg, net als Zorro en Susie. De hele wandeling hebben we ze niet meer gezien, later na lang roepen kwam eerst Suus en daarna Zorro. Pfffff zou het aan de datum liggen?...

Zondag eerst maar gefietst met Zorro en Suus en daarna weer naar de hei. Ze zijn niet los geweest, vooral Zorro bleef heel alert op de omgeving. Als ik hem los zou doen, zou hij meteen de benen hebben genomen...... Gelukkig heeft de rest geen jachtinstinct en ze spelen en rennen heel wat af samen.

Lara doet het heel goed, ze is weer de vrolijke hond die ze in Spanje ook was.














Lianne loopt een weekje stage in het dierenasiel in Ede en jawel vrijdag 19 december gaan we kijken naar Fortis, een hele leuke gezinskat. Het is een schatje en de jongens zijn weg van hem. Maandag gaan we hem halen, dan is Lara naar huis en hebben we alle tijd voor hem.


Zaterdag 20 december is het zover, Lara gaat naar huis. Ze is er klaar voor en we zijn blij voor haar, ze gaat het super krijgen. Het is dubbel want we zullen haar missen, ze is helemaal ons type hond maar 3 eigen honden is echt meer dan genoeg. Gelukkig is over een paar dagen Fortis er, dat zorgt voor wat afleiding.
Lara gaat rustig mee, vol vertrouwen haar nieuwe leven tegemoet, komt helemaal goed!