zondag 28 december 2008

eind december 2008: Fortis

Maandag 22 december, Fortis is thuis. Hij heeft het meteen naar zijn zin, spint heel wat af, wil spelen, knuffelen en eet en drinkt goed.





Voor de honden is het wennen, vooral Zorro en Susie willen altijd achter katten aan jagen en Tommie vindt ze eng. Fortis is wel honden gewend dus dat komt met tijd helemaal goed. Hij heeft de trap en de bovenverdieping. Tot groot plezier van de kinderen mag hij bij hen op de slaapkamer. Ze laten er speciaal de deur voor open en hopen dat hij bij hen komt liggen. Fortis is een diplomatieke kater, hij gaat bij alle 3 langs.





Regelmatig ligt hij op de trap, soms al halverwege. Vooral Susie komt dan vaak kijken en wil graag aan hem snuffelen. Onder toezicht mag dat en dat gaat goed. Bovenaan hebben we een traphekje gemaakt zodat de honden niet naar boven kunnen, Susie had de kattenbrokjes al ontdekt...... Zorro wordt wat nerveus van hem en Tommie weet nog niet goed wat hij er van moet denken ..... maar het begin is er!

Met Lara gaat het heel goed, ze voelt zich al aardig thuis en ze zijn heel blij met haar. Ook met onze andere opvanghondjes gaat het gelukkig allemaal prima. Nog een paar dagen te gaan, dan zit het jaar er weer op.


Geen opmerkingen: