donderdag 7 oktober 2004

Eind december 2004


De dierenarts:

We maken een afspraak met de dierenarts maar gaan al wat eerder omdat er troebel bloed komt uit de plek waar hij gecastreerd is. Het blijkt een ontsteking te zijn. Hij krijgt een prik en een antibioticakuur. Als de kuur is afgelopen, gaan we weer voor een complete controle. Op een bacteriële infectie in de oren na, is hij verder gezond. We krijgen een zalfje mee en een wormenkuur en moeten de week daarop nogmaals terugkomen.

Zorro kan niet zo goed alleen zijn. Tijdens even boodschappen doen heeft hij van alles stuk gemaakt ondanks dat hij een lekker bot had gekregen. Hij maakt ook zelf deuren open. We besluiten een bench te kopen. Hij moet als ik weer ga werken ook 's morgens alleen kunnen zijn en dan is het wel prettig om te weten dat hij de boel niet overhoop haalt. 's Nachts kan hij wel goed alleen beneden zijn.

Tijdens een middagwandeling zakt hij door het ijs van de vijver. Zelf maar in het koude water gestapt om hem er uit te halen want zelfs voor een brokje kwam hij niet. Tja Spaanse hond hè ….. nog nooit ijs op een vijver gezien. Gelukkig is het aan de kant maar kniehoog water.Zorro heeft zich lekker uitgeschut en was totaal niet onder de indruk. Snel terug naar huis waar meneer op zijn matras voor de verwarming in slaap valt.



De jaarwisseling:
Het vuurwerk van oud en nieuw was geen enkel probleem. Vlak voor 12 uur kreeg hij een Kong (speeltje) gevuld met leverworst en brood. Hij is alleen maar bezig geweest om het lekkers er uit te peuteren en heeft totaal niet op de knallen gelet. Voor die tijd was hij ook niet bang voor de losse knallen die er waren, dus dat scheelt.