vrijdag 8 oktober 2004

December 2004: Thuis

De terugreis verliep rustig, Zorro heeft zich keurig gedragen.Eenmaal thuis eerst even uitgelaten en daarna de kennismaking met de kinderen. Ondanks dat het al heel laat was waren ze alledrie nog klaarwakker en gelukkig vonden ze elkaar erg leuk! Omdat hij niet naar boven mag heeft Remi de eerste nacht beneden op de bank geslapen om hem niet meteen alleen te laten beneden. Af en toe kwam Zorro even kijken maar verder heeft hij lekker geslapen. De volgende dag ontmoet hij onze poes. Zij keek omhoog en bedacht dat hij wel erg groot was en begon hard te blazen maar daar heeft Zorro geen problemen mee. Hij heeft meer belangstelling voor het poezenvoer! Hij is gek op eten.

De volgende dag 's morgens eerst Zorro gewassen (samen in de douche). Hij vond het niet echt wat maar het was hard nodig, hij stonk vreselijk.....


We gaan beginnen met hem wat te leren want hij kan nog helemaal niets. Na 1 plasje op het kleed, waarbij hij betrapt werd heeft hij verder niets meer binnen gedaan. Na wat oefenen kent hij al gauw zijn naam, Zit en Let Op. Hij leert erg snel met wat lekkers.


Vanaf de eerste dag kan hij los in het bos. Hij blijft bij je in de buurt en komt steeds even zijn snuit tegen je hand duwen.Vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen komen al snel over de vloer en hij vindt alles best. Iedereen vindt hem heel leuk, groot en klein! Het is net of hij al heel lang bij ons is!