vrijdag 5 november 2010

november 2010


Sem blijft aan de magere kant. Hij eet meer dan Zorro maar dikker wordt hij er niet van. s'Morgens krijgen ze brokken en 's middags vers vlees. Omdat Sem regelmatig gras en groene blaadjes eet krijgen ze nu allemaal gepureerde groenten en Sem ook nog gekookte aardappel bij het verse vlees. Ze vinden het erg lekker dus dat is geen probleem.


Om de coördinatie van Sem te verbeteren hebben we op het pad naar de achtertuin toe een paar hindernissen gezet. Ook de andere honden vinden het leuk en regelmatig racen ze met z'n allen over de hindernissen naar de achtertuin.


Ook het denkspelletje is leuk. Tom gaat er rustig en doelbewust op af, Sem is voorzichtig, Suus helemaal blij en druk en Zorro gaat voor de harde aanpak. Hij schuift zo hard dat de klepjes vanzelf open gaan. Grappig dat ze zo verschillend reageren.



Lianne heeft de tijd die ze eerder terug was van stage nuttig besteed, de cursus TTouch in Barneveld was heel leuk en interessant. Tom moet er nog een beetje aan wennen. Hij vindt het wel prettig maar die camera erbij hoeft voor hem niet zo.


Sem en Fortis kunnen het samen zo goed vinden. Fort zoekt Sem ook altijd op en gaat dan gezellig bij hem liggen. Prachtig om te zien.



Geen opmerkingen: