dinsdag 26 oktober 2010

oktober 2010

De herfstvakantie naar Spanje met de jongens die al gepland stond om Lianne op te zoeken in Spanje is dus ook anders verlopen dan van te voren gedacht maar het was erg leuk. Nu dus niet naar de refugio en geen honden maar wel veel gedaan en andere dieren gezien: krokodillen, roofvogels en wolven. Het weer was heerlijk maar jammer genoeg stond de wind niet goed toen we in Tarifa waren om daar met een boot dolfijnen, orka's en walvissen te gaan zien dus dat ging helaas niet door maar onderweg zagen we wel een enorme zwerm roofvogels, net zoveel als een zwerm spreeuwen bij ons, prachtig!


Ronda




Het krokodillenpark in Torremolinos

Big daddy weegt maar 600kg ......


Met de kabelbaan in Benalmadena naar de top van de Calomorro waar ook een roofvogelshow werd gegeven. Voor de show vlogen er roofvogels los rond, een prachtig gezicht.





Wolven in Lobopark in Antequera






Vlak bij Tarifa zagen we deze enorme zwerm roofvogels boven de bergen vliegen


Lianne had een heerlijk rustig weekje met Sem en Suus, hun pension hadden we geannuleerd. Zorro en Tom waren uit logeren, zoals al was afgesproken en hebben het heel erg naar hun zin gehad. We hebben ze in de regen weer opgehaald. Het lekkere weer in Spanje gaan we zeker missen!





Geen opmerkingen: