zaterdag 9 september 2006

Juli 2006: 4 pups!

Zaterdag 8 juli is het zover en komen Akla, Lucas, Pamela en Liza aan in Brussel om 18.15 uur. Pamela is een beetje zielig, haar oogje zit helemaal dicht en ze ligt maar wat achterin de bench, de andere drie zijn nieuwsgierig en hebben weinig moeite met alle veranderingen.




Nadat we de paspoortjes en de oogzalf voor Pammetje hebben gekregen gaan we weer op weg naar huis. De reis verloopt prima en ook de kennismaking met Zorro en Tommie gaat goed maar ze moeten wel even wennen, 4 pups zijn wat veel tegelijk.


Voor de nacht gaan ze samen in een bench. Ze beginnen alle 4 te zingen maar de één na de ander valt in slaap en een half uurtje later slapen ze als een roos. De volgende dag gaan ze in bad, even lekker schoon worden want dat is hard nodig. Ook het oogje van Pam goed schoongemaakt want dat zit echt helemaal dicht. Akla krijgt een andere naam: Lizzy, dat is makkelijker voor Niek.

Ze zijn bijzonder lief en heel ondernemend. Pammetje en Liza zijn behoorlijk mager, dat valt door hun vacht niet zo op. Alle 4 zijn ze aan de diarree met hier en daar bloed erbij. Bij de dierenarts laat ik dat even controleren, 4 zakjes met naam zodat we weten wat van wie is.

Het oogje van Pam moet 5x per dag gezalfd worden. Ze ondergaat dat rustig en valt prompt erna in slaap. Het is heerlijk zomerweer en de pups zijn veel buiten. Ze eten, spelen en slapen en zijn verschrikkelijk lief. Ze zijn nog niet zindelijk en daarom slapen ze in de kamer in de puppykennel daar is meer ruimte dan in de bench.


Pamela

Lucas

Akla wordt Lizzy

Liza