dinsdag 10 november 2009

november 2009: Fino is naar huis




Vrijdag 6 november ga ik nogmaals met Fino naar Wineke en Arjen, zijn nieuwe baasjes. We wandelen daar in het park en laten Fino ditmaal buiten het hok kennismaken met het konijntje. Bij de opvangkittens hielp het hem te laten snuffelen en dat ging heel goed, wie weet lukt dat ook wel bij een konijntje. Maar helaas, Fino was sneller dan wij en hapte zo een pluk haar uit het arme diertje. Het konijntje was verder gelukkig niet onder de indruk. Toch viel het verder mee, Fino bleef aanspreekbaar en werd niet fanatiek dus ik geloof zeker dat hij wel leert het met rust te laten.

Zondag 8 november is het zover, Fino wordt opgehaald en het gaat super, hij voelt zich al helemaal op zijn gemak bij zijn baasjes. Fino moest er erg lang op wachten maar dat was het waard, hij heeft zijn gouden mandje gevonden!!








In de keuken waar ook het hok met het konijntje staat, knap hoor!

Fino is op 2 dagen na 8 maanden bij ons in opvang geweest en we missen hem dan ook allemaal. Maar als je dan zulke goede berichten en leuke foto's krijgt en hoort dat hij al zo thuis is dan maakt dat het toch makkelijker.

1 opmerking:

Mieneke zei

Geweldig Aleid, wat heeft die kanjer lang moeten wachten en het zal niet gemakkelijk geweest zijn om afscheid te nemen maar je kunt hem dus nog zien als hij zo dichtbij woont.

Veel geluk manneke en jullie bedankt voor je geweldige opvang!

Groetjes Mieneke