woensdag 15 juli 2009

midden juli 2009

(voor groter formaat, even op de foto's klikken)

Roema, Renny en Repper hebben alle drie zicht op een fijn thuis. Pluizenbol Roema en zwarte Renny gaan bij mijn schoonzusje wonen en Reppertje bij een schoonzus van een collega van mij.

Het gaat heel goed met ze, ze zijn helemaal op hun gemak en lekker actief. Hun dag bestaat uit spelen, eten, samen ravotten en slapen. De kinderkamers en de gang is voor hen, het zijn schatjes en onze kids vinden het super leuk en gezellig dat ze er zijn.


Repper


Renny


Roema

eindelijk zijn er ook weer vlinders in de tuin, het heeft lang geduurd dit jaar.

De kittens zijn de 17e geent en gechipt. Vooral dat laatste vonden ze niet leuk, ik ook niet ...... zo'n klein katje en zo'n dikke naald....brrrrr.

Repper vindt de honden best gezellig en zit rustig bij Lianne op de arm ze te bekijken. Suus moet natuurlijk weer oortjes wassen maar de anderen houden het bij snuffelen. Tom heeft het na even kijken wel gezien maar de 3 bruinen vinden het toch wel erg interessant.



Nog even naar de hei, de zon scheen maar verderop werd de lucht steeds donkerder en begon het te rommelen. We hebben heerlijk gewandeld al redden we het net niet om het droog te houden, vlak in de buurt van de auto kwam de regen met bakken naar beneden en waren we in no-time toch nog drijfnat.






Geen opmerkingen: