woensdag 8 april 2009

april 2009

Fortis geniet ook van het mooie weer. Hij is graag buiten, net als de honden. Het gaat heel goed samen. Alleen als hij begint te rennen en spelen zijn Suus en Fino meteen alert maar Fortis is totaal niet bang en zit ze uit te dagen en te plagen. Als hij er genoeg van heeft blijft hij gewoon rustig zitten en dan is de lol er al gauw af.

(Vanaf nu voor grotere foto even op de foto's klikken)


Er zit een muis achter je.......1 april hahaha....



Bij de Rijn is het heerlijk. De kinderen spelen bij het water. Zorro en Suus maken er een potje van en zijn steeds weg, Fino en Tom blijven bij ons. Tot nu toe heeft Fino weinig neiging tot jagen, gelukkig maar want dat is toch een stuk makkelijker.




Op de hei is het altijd genieten. Ze rennen en spelen heel wat af samen. Zorro en vooral Suus moet ik wel in de gaten houden want als ik even niet oplet dan zijn ze samen weg. Tegenwoordig gaan ze als afleidingsmanoeuvre spelen om vervolgens niet terug te komen..... Gelukkig zijn ze tot nu toe wel altijd op tijd weer bij mij terug.




haasje over, Suus heeft er geen moeite mee....




Fino is altijd wel in om te spelen...










zwart-wit heeft ook wel wat .....



Fortis zoekt het graag hogerop. Hoog op de pergola kan hij alles goed in de gaten houden.






Fino is heel goed met kinderen, hij is superlief voor ze en mag graag knuffelen en spelen. Knuffelen en begroeten doet hij altijd rustig en zonder lebberen wat heel prettig is.