donderdag 12 juni 2008

22 juni 2008: hagel …..

Zondag 22 juni, het is warm, heel erg warm en daarom gaan we al vroeg naar de Rijn. Susie gaat steeds verder in het water en gaat er nu ook in liggen. Zwemmen doet ze nog niet. Paco wel die vindt dat heerlijk en ook Zorro zwemt graag. Tommie doet alleen aan pootje baden, alleen als Lianne ook aan het zwemmen is gaat hij wel eens een klein stukje mee.












Begin van de middag trekt het dicht en begint het enorm te rommelen. Even later barst de bui los met heel veel wind, enorme druppels, vervolgens hagel en dan enorme hagelstenen. Het duurde al met al maar een kwartiertje maar de ravage is enorm. Heel veel blad is van de planten, bijna alle bloemen zijn weg, sommige planten zijn helemaal kaal, hier en daar ruiten stuk, auto onder de deuken alsof er iemand om de 10 cm met een hamer op heeft geslagen. De honden snappen er niets van, ze lopen ineens in ijswater met ijsklonten……









geen bloem meer over in de klimroos, wat rest is de foto die ik 's morgens had gemaakt........

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Aleid,
sinds we Pasja bij jullie achterlieten, kijk ik toch met enige regelmaat naar je blog.
Kun je me s.v.p. laten weten hoe het met Pasja gaat. Heeft hij het naar zijn zin bij de mensen (in de buurt van zijn broertje Rey)?
Bedankt en groeten,
Marielle Gareman