vrijdag 30 mei 2008

Midden mei 2008

Paco went veel sneller dan gedacht en was al snel thuis maar helaas ontstonden daardoor problemen. Zijn baasjes snappen de hondentaal nog niet zo goed en als Paco hen uitdaagt om te spelen en hij een beetje begint te proberen (je bent hondenpuber of niet hè) weten ze ondanks de tips niet goed hoe daar mee om te gaan en zijn dan bang voor hem. Als hij dat niet doet gaat het super. Maar dit is geen goede basis om mee door te gaan en daarom wordt hij de 15e weer bij ons teruggebracht. Zijn baasjes zijn heel verdrietig en Paco loopt vrolijk naar hen kijkend met hen mee naar het hek als ze weer weggaan, klaar om mee te gaan. De klik was er wel daar lag het niet aan. Heel jammer want het was een echt fijn thuis voor hem.

Paco voelt zich meteen weer thuis bij ons en ook onze honden nemen hem weer in hun midden op, het is net of hij niet is weggeweest. Het is weer gedaan met de rust, Susie en Paco kunnen er samen wat van. Suus is zonder hem veel rustiger omdat Zorro en Tom dat ook zijn.

We gaan weer op zoek voor hem ditmaal waar al een andere hond is zodat hij daar lekker mee kan spelen. Hoewel hij erg baasgericht is heeft hij dat kennelijk toch ook nodig.