zaterdag 5 april 2008

maart 2008: een thuis voor Guusje

gesneuveld door de storm.....


Het is heerlijk wandelen als de zon schijnt. De honden vermaken zich prima.














Guusje heeft haar gouden mandje gevonden en 8 maart gaat ze mee. Haar baasjes hebben alle tijd voor haar, precies wat ze het liefst heeft. Guusje krijgt weer de naam Gucci en is al snel helemaal thuis. Het gaat super met haar en de baasjes zijn heel gelukkig met haar. Ook voor deze kleine meid is het helemaal goed gekomen!


Paco is gelukkig weer helemaal de oude. Jammer genoeg heeft hij wel de aanrijding aan het aanlijnen gekoppeld dus hij kan niet los als Lianne de honden uitlaat omdat ze hem dan niet meer aangelijnd krijgt. Zij heeft nu veel tijd omdat ze in haar examenjaar zit en bijna klaar is. Maar Paco moet los geweest zijn anders kan hij zijn energie niet genoeg kwijt. Daarom loop ik toch alle grote wandelingen met de honden. Er is nog geen belangstelling voor hem, onbegrijpelijk want het is een hele lieve leuke hond. Dat vinden ook veel mensen die we met wandelen tegenkomen. Ze zijn allemaal verbaasd dat er zo weinig belangstelling voor hem is.







25 maart, toch nog een beetje sneeuw!









Bonnie is heel erg aan het verharen, het voorjaar komt eraan. In het bos achter de boerderij kan Susie echt niet los. Er zit heel veel wild en er zijn veel vogels. Zorro kan ik daar nu op bepaalde gedeeltes wel los laten maar ik moet hem goed in de gaten houden. Als hij eenmaal weggerend is dan luistert hij niet meer. Gelukkig hoef ik over het algemeen niet zo heel lang op hem te wachten. Paco en Tommie luisteren prima en gaan niet op jacht, makkelijk hoor!